Stjärnor och bilar

2014-05-19 20.56.50

Godkväll alla härliga människor

Idag när barnen somnat färdigställde jag detta fina set!

Stl 86, och jag älskar kombinationen med kornblå mudd i benslut och som detalj i ärmslut på t-shirten.

En annan kombination också i stl 86 som jag blev tokförtjust i är denna:

2014-05-08 12.53.57

Hajar och helvitt, plus att solhatten är vändbar, perfekt om man tröttnar på att vara färggrann eller om de vita inte längre är vitt för ens underbara lilla ”skitunge” lortat ner sig! =D

Och ja barn ska få lorta ner sig!

Jag har även ett tips till er med de små som får fläckar på kläderna, använd galltvål, supersmidigt, bra och ganska billigt, räcker BRA mycket längre och är skonsammare mot både dig, dina barn och kläderna än andra fläckborttagningsmedel. Ett hett mammatips!

2014-05-09 08.34.22

Vill visa en liten smidig väska för regnskydd jag sydde för en tid sedan, liten enkel att knäppa på vagnen med tryckknappar och öppnas enkelt med tryckknappar även där =) Svart och vitt i sin enkelhet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>