Jogginbraxer!

Var på min validering idag och efter den skulle jag BARA springa in på tygaffären för att se om de hade någe kardborreband så jag kan fortsätta sy vagnkrokar:

1900060_652863284749462_528443751_n

Ut kommer man med både dragkedjor och lite tyg, svart joggingtyg så sonen kan få sig ett par svarta braxer, han har en viss förkärlek till färgen svart, han vill ha det på nästan allt, men när mamma syr kläder blir det sällan svart, men ett par byxor kan jag vara snäll att sy upp till han (med något fint tyg i fickorna) så kan han matcha till massa andra färgglada tröjor!

Lite så tänker den här mamman!

Posten har höjt sina portopriser, men här ligger frakten kvar på 29:- (Förutom på dynor som jag skickar via spårbar frakt(54:-), kan även väljas till alla ordrar!)

Men inatt blir det ingen mer sömnad, sonen och jag sydde en födelsedagströja innan han fick gå och sova och jag ska försöka få mig några timmars sömn!

Kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>