Presentmånad

Halloj!

Maj månad har hittills inneburit att vi alla helger i rad är inbokade på något kalas eller annat. Då blir det en hel del att sy!

Denna helg är det kalas inom släkten och då blir det ett och annat hemsytt plagg, och nästa helg fyller sonens kompis år och har kalas, min son har redan valt vad han vill ge bort, samma helg är det även 1års kalas hos min kusin för hans minsting, här önskade de sig kläder 😉

Förr var det leksaker man fick upprabblat när någon fyllde år men numera så säger de flesta ”kläder” om jag frågar vad deras barn önskar sig, och det känns otroligt roligt att det man syr är uppskattat från fler håll.

Men veckans beställningar är redan klara packade och postade, imorgon är det kalas hela dagen!

Nästa vecka skall det sys solhattar, en och annan tröja, byxa och shorts!

Ha det gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>