20140120_205413[1]

Retrotyger

För en tid sedan fick jag endel förfrågningar om fler retrotyger har fått tag i lite fler nu, men inte haft tiden att lägga upp dessa.

En tjej Thilde efterfrågade ett tyg hoppas detta kan vara något:

 20140120_205413[1]

20140120_204739[1]

Uppe i vänster hörn har du ett tyg med härliga färger som kommer från 70-talet och sedan de gula med stora blommor lite mera i mitten .

En kompis till mig var här och lämnade tyg till mig och ville ha två st mössor till hennes son uppsydda, sagt å gjort.. bara det att min lilla dotter på16 månader blev tokförälskad i tyget och tokarg när jag testade en av mössorna på henne och sedan tog av henne dem, barpå hon springer och hämtar tyget och lägger det i mitt knä och säger ”däää” Jag antog att det betydde ”Jag vill ha något sytt i det häääär!!!”

Så jag fick behålla resterande tyg som kompisen lämnat och vi gjorde ett byte =)

Såhär blev resultatet:

20140118_141346[1]

Toknöjd dotter med en riktig ”gräddbakelse” och nöjd son som fick en fordonströja med svart rygg (han har en förkärlek till färgen svart av någon anledning)

Det är inte ofta jag matchar till mina egna ungar men ibland är det riktigt skoj när de kan bli såhär fina!

På återseende!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>