Mudd

 

Har fått hem lite nya muddtyger som man nu kan välja till sina fina kläder man beställer av mig =)

Ovan ser ni vad de kallas och vad man då skall skriva att man vill ha för färg på mudden, i annat fall tar jag de som passar bäst till.

Kommer fylla på med mer färger vartefter de kommer hem till mig.

Har en skön känsla i kroppen efter att allt jag sytt till marknaden i möss och klädväg är klart, någon enstaka dregglis eller pannband kan komma att kompliteras med när syabstinensen tar i igen 😉 Fram tills marknaden får jag roa mig med att sy beställningar och en å annan julklapp! Ungarnas är redan klara =)

 

Kommer efter marknaden ladda upp bilder på de som blev över, de kommer såklart vara till salu!

Har även ett annat projekt härhemma, måla om vardagsrummet, hälften klart, så himla nice, plus slipning och målning av en skänk, hoppas resultatet blir lika bra som jag tänker mig :)

 

Men nu lite sömn innan jag ger mig på det här med att  måla igen, symaskinerna får nu också vila lite tills imorgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>