Uppdatering kring tyger

 

Här ovan har jag lagt upp en liten uppdatering på tyg som finns hemma idag, reserverar mig för att tygerna kan ta slut. Om så är fallet kan mer tas hem vid beställning, och du meddelas alltid vid order om tyget är slut.

 

482429_603300493039075_1730587375_n

Igår sydde jag lite i pauserna medans jag kikade på tv, blev lite mössor, närmare bestämt 12st om jag inte räknade fel. Idag har jag vilodag från symaskinerna(okej jag har sytt liiite i alla fall) men imorgon ger jag mig på att sätta lite mudd mm på tröjor och byxor som skall med på julmarknaden. Jag känner mig ganska redo för marknaden och det känns skönt.

 

Hoppas vi ses där!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>