Burrrr

Attsingen vad kallt det var imorse om fossingarna när jag fick knata ut å gården till vår tillfälliga toalett för att pinka! Minusgrader ute!

Vi håller på och renoverar hela badrummet så här hemma ser det ut som ja, bombnedslag är nog rätt ord! Inte nog med att ha hela badrummet ihoppackat med alla dessa prycklar man har där inne i resten av huset, det hamnar ju trådar å tyger överallt när det blir sådan oordning någon annanstans! Men å andra sidan så syns det ju att ungarna har en morsa som syr när de är trådar som följer med lite hit å  dit 😉

Sonen har fotografering idag på dagis så iförd sin coola biltröja som jag givetvis har sytt, vår gemensamt sydda mössa så stapplade vi oss iväg till dagis.

1005799_566127350089723_1842876216_n

Nu är det verkligen inge mysiga varma vindar som kommer när man är ute och leker, hösten har verkligen kommit!

Så för mina barn är det mössa på som gäller! Tycker trikåmössorna är så bra, de håller värme och står emot blåsten lite, sen är dom snygga också, och roligt när man kan välja på så många olika motiv och inte ha lika mössa som alla andra =)

Medans lillan vilar lite innan lunchen ska jag passa på å st några sömmar, ni missar väl inte tävlingen jag skrev om i förra inlägget? Den pågår för fullt på Facebook, kika in å var med och tävla =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>