månadsarkiv: februari 2014

Sjukdomar, tröjor och tygabstinens

Januari börjar året Vabruari kommer näst..?

Jajemen, det har stått stilla i bloggandet en liten period nu, men jag finns kvar bland alla mössor, tröjor och sjukdomar (!)

I januari beställde sonen en rad tröjor, enabart t-shirts, långärmat är uteslutet tyvärr… Dottern fick lite nya klänningar till hennes stora förtjusning och jag fick, ehhm inget ÄN 😛

Däremot så när kylan plötsligt kom smällandes här för en kort period var det fleecefodrade mössor som gällde.

Men snart behöver vi inga mössor på huvudet för en stund, snart är våren här och jag längtar tills alla snö är borta och man kan vara ute med en kofta/tjocktröja på sig utan alla tjocka kläder.

Och våren innebär ju nya tyger! Det har sinat en hel del i det här tygförrådet sista tiden så en beställning lär ju göras här vilken sekund som helst! Dalahästar är uppskrivet i flera färger som flera efterfrågat, och ja Lila kommer att komma in igen, nu har det äntligen kommit tillbaka från leverantören!

Februari börjar bra för familjen, jag åker på halsfluss och är ännu inte helt återställd, precis när en ska börja jobba igen, och ungarna har nu blivit sjuka, tur ens sambo kan vabba lite så jag kan gå och jobba.

Och jag hinner med beställningar däremellan, dyna, bumperskydd och vagnkrokar i leopard, det enda som fattas är två svarta karbinhakar som kunden efterfrågat som skall postas till mig, sedan kan de fy flytta =)

Nu dags för alla kvällsrutiner. På återseende!